Eindelijk een vrije dag.....

13 mei 2012 - Labuhanbajo, Indonesië

Beste lezer,

inderdaad eindelijk een vrije dag... Een bootje gehuurd met kapitein en varen maar. Op weg naar twee eilandjes om heerlijk te snorkelen. Ik had van Linda een duikbril op sterkte gehad dus uitproberen maar. We hadden vorig jaar al geoefend dus het kon misschien alleen maar tegenvallen?

Prive bootje gehuurd     Lekker hoor  hoezo, lekker rustig._._._vrije dag naar een onbewoond eiland

Het was dus fantastisch!!!!!!!!! Ik heb ik weet niet hoeveel vissen gezien en natuurlijk ook de zeeslang. De dolfijnen kwamen niet dichtbij en bleven op afstand maar wat heb ik genoten.

Natuurlijk kwam ik op een van de eilanden weer Nederlander tegen die zeer geïnteresseerd waren in de stichting. Dus maar weer reclame gemaakt.

morgen gaan we voor de laatste keer naar gorantalo om plannen te maken voor de toekomst en de tekeningen te overhandigen. Er gaan Hollanders, een Zwitserse en een Duitser mee. Het moet niet gekker worden....

vanavond in een eenvoudig Indisch restaurantje gegeten zonder bestek, zoals het hier hoort.

kortom, ik heb weer een fantastische dag beleefd. Wellicht tot morgen!

slamat tidur , kees

1. Angela:
    13 mei 2012
    Ha Kees,

Gaaf zeg!
    Fijn dat je zo'n dagje kon ontspannen en heerlijk genieten. Morgen weer aan de slag.
    Zwitserse, duitsers....wat een multiculti-beast wordt jij!!! Succes maar weer!!!
    groetjes Angela